Dolar : Alış : 32.1940 / Satış : 32.2520
Euro : Alış : 34.9265 / Satış : 34.9894
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3261 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Meteoroloji’den bu gece için son dakika toz bulutu uyarısı

22 Mart 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Meteoroloji’den bu gece için son dakika toz bulutu uyarısı
Meteoroloji’den bu gece için son dakika toz bulutu uyarısı

Meteoroloji’den bu gece için son dakika toz bulutu uyarısı gelmişti. Yapılan uyarının ardından NASA’nın TERRA-MODIS uyduları da bugün Türkiye’ye doğru taşınan tozlu havayı görüntüledi. Bu geceye için Meteoroloji’de son dakika uyarısı geldi. Hava durumu tahmin raporlarına göre yaklaşan toz bulutunun bu gece akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Öte yandan NASA’nın TERRA-MODIS uyduları da bugün Türkiye’ye doğru taşınan tozlu havayı görüntüledi.

NASA GÖRÜNTÜLEDİ Afrika üzerinden Türkiye’ye doğru taşınan tozlu hava, bugün NASA’nın TERRA-MODIS uydularınca da görüntülendi. Öte yandan Marmara Denizi’nde dün gece saatlerinden bu yana etkili olan poyraz, deniz ulaşımında aksamalara neden oluyor.

Marmara Denizi’nde, hızı zaman zaman 40 kilometreye ulaşan poyraz nedeniyle yerli ve yabancı bandıralı 11 şilep ve tanker, rotaları Tekirdağ sahillerine çevrilerek demirlendi. Poyraz, balıkçıları da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Dün ava çıkamayan tekneler, bugün de denize açılamadı. Meteoroloji yetkilileri ise poyrazın devam edeceğini belirterek, denize açılacakların dikkatli olması uyarısında bulundu.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika