Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Rusya’da 91 kişiyi taşıyan askeri uçak Karadeniz’e düştü

25 Aralık 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Rusya’da 91 kişiyi taşıyan askeri uçak Karadeniz’e düştü
Rusya’da 91 kişiyi taşıyan askeri uçak Karadeniz’e düştü

Dünyanın gündemine düşen son dakika haberi… Rusya’da 91 kişiyi taşıyan askeri uçak Karadeniz’e düştü. Arama kurtarma ekiplerinin kaza yerine ulaştığı belirtiliyor. Uçak Rusya’nın Soçi kentinden Suriye’nin Lazkiye şehrine gidiyordu. Son dakika haberi: Interfax haber ajansı Savunma Bakanlığı’na dayandırdığı haberinde içinde 91 kişinin bulunduğu bir Rus askeri uçağının düştüğünü bildirdi. Savunma Bakanlığı’na ait uçak Soçi beldesindeki kasabadan çıktıktan sonra Karadeniz’de düştüğü belirtildi. Uçakta 8’i mürettebat 91 kişinin bulunduğu da ilk gelen bilgiler arasında…

UÇAKTA MÜZİSYENLER, GAZETECİLER VE ASKERİ PERSONEL VARDI İDDİASI

Olaya ilişkin bilgi sahibi bir başka kaynak ise İnterfaks ajansına, uçakla kalkıştan hemen sonra Rus hava sahası üzerinde manevra yaparken, temasın koptuğunu söyledi. Rus Federal Hava Ulaşım Ajansı’ndan Ria Novosti’ye verilen bilgiye göre, uçakla sivil uçuş gerçekleştirilmiyordu.

LifeNews sitesinin haberinde, uçağın Rusya’nın Suriye’deki üssü Lazkiye’ye doğru gittiği iddia edildi. Rus Sputnik ajansının haberine göre; uçakta Kızıl Ordu Korosu’na mensup müzisyenler, gazeteciler ve askeri personel bulunuyordu. Uçağın yerel saatle 05:20’de havalandığı ve kalkıştan 20 dakika sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Krasnodar ve çevre bölgelerde konuşlu arama-kurtarma ekiplerinin çalışmalara başladığı belirtildi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika