Dolar : Alış : 32.2472 / Satış : 32.3053
Euro : Alış : 34.6335 / Satış : 34.6959
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3258 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Sinemana sahip çık Bursa Teksas dizisinin ilk gösterimi yapıldı

18 Ağustos 2020 - kez okunmuş
Ana Sayfa » ÇEVRE»Sinemana sahip çık Bursa Teksas dizisinin ilk gösterimi yapıldı
Sinemana sahip çık Bursa  Teksas dizisinin ilk gösterimi yapıldı

Mercan yapımın üstlendiği, yönetmenliğini ve başrolünü İbrahim Şentürk’ün yaptığı Bursa Texas dizisinin ilk gösterimi Yaren et kebap Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde gerçekleşen basın toplantısında yapıldı. Bursalı oyuncular ses getirecek bir projeye imza attı. Ana temanın Bursaspor olduğu dizi filmde bir gencin yeşil beyaz aşkı ve içinden geçtiği ilginç olaylar anlatılmakta.

Yapımcılığını Bursalı iş adamı Mustafa Mercan’ın üstlendiği dizide kimler yok ki? Bursalı ünlü oyuncu Çetin Altındal’ın da rol aldığı dizinin başrol oyuncuları İbrahim Şentürk ve Hüseyin Çakın. Bir diğer, Bursalı olan ödüllü oyuncu Recep Kiremitçi ile Barış Gümüş Bolayır diziye renk katıyor. Filmin senaristliğini Arda Çakın, yönetmenliğini ise İbrahim Şentürk yapmakta.

Bursaspor‘un ve Bursa’nın tanıtımı için çıkılan yolda dijital medya kanalıyla seyirciyle buluşacak olan Bursa Teksas dizisi 5 bölümlük kısa film şeklinde yayınlanacak. Bursaspordan resmi izinler alınarak gerçekleştirilen yapımda sponsor sıkıntısı çekilmesine rağmen film planlandığı şekilde gösterime girdi.

Filmin tanıtıldığı basın toplantısına oyuncu ve sanatçı Mehmet Vanlığolu, İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Necmi İnce, Erdal olgun, Orhan Kaplan ve bir çok gazeteci katıldı. Yeni medya aracılığıyla Bursaspor’un sesi olmak istenen projede ‘Hepimizin yolu bir’ sloganıyla hareket ediliyor.

Tribün yaşamının tüm gerçeklerini içinde barındıracak filmde aynı zamanda yaşama dair gerçeklikler ön planda olacak. Futbol ve sinema severler filme 20 Ağustos’ta ‘Bursa Texas Dizisi’ adlı youtube kanalından ulaşabilecek. Amacımız Bursa’yı Türk sinemasının başkenti yapmak ve başlattığımız bu kıvılcım ile gençlerimize örnek olmaktır . Hab: Cem Bayram SEÇEN


Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika