Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Sıra Sıra Gelen Sarsıntılar Büyük Depremin Habercisi mi ! ?

22 Şubat 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Sıra Sıra Gelen Sarsıntılar Büyük Depremin Habercisi mi ! ?
Sıra Sıra Gelen Sarsıntılar Büyük Depremin Habercisi mi ! ?

Bugün sabah gerçekleşen depremlerin ardından az önce bir deprem daha meydana geldi. Girit adası açıklarında 3.6 büyüklüğünde korkutan bir deprem daha medyana geldi. Bu depremin ardından Çanakkale Ayvacık’ta saat: 22.21’de 3.2 şiddetinde bir deprem daha kaydedildi. İste son depremler ve ayrıntıları…

Son deprem saat 20:58’de Girit adası açıklarında meydana geldi. Bugün sabah gerçekleşen depremlerin ardından az önce bir deprem daha meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Deprem saat 20.58’de 3.6 büyüklüğünde meydana geldi. Depremin merkez üssü Girit adası açıkları olduğu kaydedildi. Bu depremin ardından Çanakkale Ayvacık’ta saat: 22.21’de 3.2 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.

Sabah saatlerinde peş peşe depremler  Bulgaristan‘da 5.1 ardından Girit açıklarında 4.0 ve Ege’de 4 büyüklüğünde depremler meydana geldi… Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre Bulgaristan’ın Filibe kenti yakınlarında 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün internet sitesinden alınan bilgiye göre Bulgaristan’ın en büyük ikinci kenti olan Filibe yakınlarında Türkiye saatiyle 02.41’de bir deprem meydana geldi. Yerin 3.3 kilometre altında meydana gelen deprem panik yarattı. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.1 olarak açıkladı. Rasathane daha sonra depremin büyüklüğünü 4.7 olarak revize etti.

Girit Adası açıklarında 4.0 büyüklüğünde 94.5 derinliğinde 08.15 sularında deprem meydana geldi. Hemen ardından saat 09:00 civarında 16.8 derinliğinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremler acaba büyük depremin habercilerimi diye soru getiriyor akıllara..!

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika