Dolar : Alış : 32.1940 / Satış : 32.2520
Euro : Alış : 34.9265 / Satış : 34.9894
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3261 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Şok iddia ! Fetö lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili “Canlı yakalayın, elleri arkadan bağlı,diz çökmüş fotoğrafını çekin”

11 Eylül 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Şok iddia ! Fetö lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili “Canlı yakalayın, elleri arkadan bağlı,diz çökmüş fotoğrafını çekin”
Şok iddia ! Fetö lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ilgili “Canlı yakalayın, elleri arkadan bağlı,diz çökmüş fotoğrafını çekin”

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili “Canlı yakalayın, elleri arkadan bağlı, diz çökmüş fotoğrafını çekin” talimatını verdiği iddia edildi. Saddam’ın ‘pejmürde, saç sakal birbirine karışmış yeraltında deliklerde sürünen bir fotoğrafının dünya medyasına servis edildiğini’ vurgulayan güvenlik kaynakları, Gülen’in de aynı taktiği Erdoğan için uygulamayı planladığı, ancak başaramadığını söyledi.

Darbe girişimi öncesinde Pensilvanya’da yapılan toplantıda Fethullah Gülen’in darbecilere verdiği talimatlara ilişkin iddialar yayınlandı. Aydınlık gazetesinin güvenlik kaynaklarına dayandırdığı iddiasına göre, Gülen, Türkiye ‘imamı’ aracılığı ile verdiği talimatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ yakalanmasını istedi. Yakalandıktan sonra ellerinin arkadan kelepçelenmesi ve diz çöktürülerek fotoğrafının çekilmesi talimatını veren Gülen’in, Erdoğan’ın bu durumdayken kendisiyle konuşturulmasını ve bu görüntülerin de kaydedilmesi istediği ifade edildi.

SADDAM BENZETMESİ Gülen’in Erdoğan’la ilgili talimatının CIA’nın ‘itibarsızlaştırma’ taktiklerini andırdığını kaydeden güvenlik kaynakları, Irak’ta ABD askerlerinin devrik lider Saddam Hüseyin’in yakalanmasını dünyaya duyurdukları fotoğraflara dikkat çekti. Saddam’ın ‘pejmürde, saç sakal birbirine karışmış yeraltında deliklerde sürünen bir fotoğrafının dünya medyasına servis edildiğini’ vurgulayan güvenlik kaynakları, Gülen’in de aynı taktiği Erdoğan için uygulamayı planladığı, ancak başaramadığını söyledi.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika