Dolar : Alış : 32.1573 / Satış : 32.2152
Euro : Alış : 34.9622 / Satış : 35.0252
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3261 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Vatan Şaşmaz’ın öldürülmesinin yankıları sürüyor

30 Ağustos 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Vatan Şaşmaz’ın öldürülmesinin yankıları sürüyor
Vatan Şaşmaz’ın öldürülmesinin yankıları sürüyor

Vatan Şaşmaz’ın cenazesinde en çok dikkat çeken isim, Vatan Şaşmaz’ın katil zanlısı Filiz Aker’in yeğeni Dora Ercan oldu.Vatan Şaşmaz’ın ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri, Beşiktaş’ta otel odasında korkunç bir cinayete kurban giden ünlü sunucuya son görevlerini yerine getirmek için bir araya geldiler.  Cenazede en çok dikkat çeken isimse Vatan Şaşmaz’ın katil zanlısı Filiz Aker’in yeğeni  Dora Ercan  da katıldı. Ercan yaptığı kısa açıklamada: “İnsanlık görevimi yapmaya geldim.

Çok dikkat çekmek istemiyorum. 15 yıllık arkadaşım, teyzem den dolayı sevmiyorum.” dedi.Geçen pazar günü eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz’ın bir oğlu olacağı ortaya çıkmıştı. Bugün son yolculuğuna uğurlanan Vatan Şaşmaz’ın oğlu için Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı ve senaristi Birol Güven’in bir mektup yazdığı ortaya çıktı. Sunucu Vatan Şaşmaz’ın öldürülmesinin yankıları sürerken arkadaşları duygusal paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. 2015 yılında Yasemin Adalı ile dünyaevine giren Vatan Şaşmaz’ın eşinin 4 aylık hamile olduğu ve çocuklarının cinsiyetinin erkek olduğunu öldüğü gün öğrendikleri ortaya çıkmıştı.

YÜREK BURKAN MEKTUP Son olarak Vatan Şaşmaz’ın da Engin karakteriyle rol aldığı Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı ve senaristi Birol Güven’in Vatan Şaşmaz’ın doğacak oğlu için yazdığı mektup yürekleri burktu.

İşte o satırlar:  Sevgili Şaşmaz Bebek,

Ölenlerin arkasından iyi şeyler söylenir ama senin baban yaşarken de arkasından çok iyi şeyler söylenen özel bir insandı.

Senin baban herkesin neşe kaynağıydı, onun olduğu bir yerde asık yüzlü bir kişi bile olmazdı.

Senin baban sadece çok iyi bir sunucu değil aynı zamanda çok iyi bir oyuncuydu. Baban olmasaydı Çocuklar Duymasın dizisindeki Engin karakteri olmazdı. O kadar güzel oynadı ki rolünü yıllarca dizimizin rengine renk kattı.

Senin baban değerlerine bağlı ve isminin hakkını veren bir vatanseverdi.

Senin babanı herkes çok severdi. O herkesin biricik sevgilisiydi.

Ama maalesef onun için yazılan senaryo çok acıklı bitti.

Babanın 43 yıllık hayatı için söylenecek o kadar çok şey var ki ; yazmakla, anlatmakla bitmez.

Eminim birileri bir gün bunları yazacak hatta belgesellerini çekecek.

Ben bugün, babanı toprağa verdiğimiz şu dakikalarda sana sadece şunu söylemek istiyorum ;

Babanla gurur duy, o her şeyden önce gerçekten çok iyi bir insandı.

Olay ile ilgili ayrıntılar ; Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker (55) Beşiktaş’taki ünlü bir otelin 10. katında ölü bulundu. Aker’in odaya çıkmadan  hemen önce sosyal medyadan attığı soğukkanlı mesaj dikkat çekti. Filiz Aker, “Yaşam her anın için sana çok teşekkür ederim.” dedi. Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker (55) Beşiktaş’taki ünlü bir otelin 10. katında ölü bulundu. İddialara göre, ABD’de yaşayan, 1963 doğumlu eski manken Filiz Aker, yaklaşık 1 aydır kaldığı Beşiktaş’taki ünlü otele 18.00’da geldi. Aker’in odaya çıkmasından 5-10 dakika sonra Vatan Şaşmaz da otele gelerek Aker’in odasına çıktı. Odada ikilinin arasında çıkan tartışmadan sonra Aker, kaçmaya çalışan Şaşmaz’ı arkadan 3-4 el ateş ederek vurdu.

Aker olayın ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Silah sesine odaya koşan otel personeli arkadan kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi ve Vatan Şaşmaz’ı kapının 1 metre uzağında Filiz Aker’i ise yatakta ölü buldu. Bu arada, otel odasının Filiz Aker’in adına tutulduğu ve incelenen güvenlik  kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi. Filiz Aker’in olayda kullandığı silahın bulundurma ruhsatlı olduğu saptandı. Aker odaya çıkmadan önce sosyal medya hesabından soğukkanlı bir veda mesajı yayınladı. Filiz Aker 5 sularında “Yaşam her anın için sana çok teşekkür ederim” mesajını paylaştıktan sonra arkadaşlarından izin isteyip odasına çıktı. Otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz’ın ölümünün hemen ardından ünlü sunucunun son görüntülerini eline geçirdiğini iddia eden bir şahsın görüntüleri televizyona satmak için pazarlık yaptığı öğrenildi. Sunucu Vatan Şaşmaz’ın eski manken Filiz Aker’in silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybettiği olayla ilgili elinde görüntüler olduğunu söyleyen bir kişi gazetecilerle pazarlık yapmaya çalıştı. Haber merkezlerini arayan bir kadın elinde cinayet yerinin görüntülerinin olduğunu belirtip, para karşılığı satabileceğini söyledi.  D.Ç. isimli kadın, görüntüleri olay yerindeki bir polis akrabasının yolladığını söylüyor ve görüntüde çok kan olduğunu, yayınlarken mozaiklenmesini isteyip “detayları ben size hemen yazıyorum” diyerek telefonu kapatıyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika