Dolar : Alış : 32.1573 / Satış : 32.2152
Euro : Alış : 34.9622 / Satış : 35.0252
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3261 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

YAŞ öncesi Cumhurbaşkanı ile Başbakanın görüşmesi sona erdi ! Görüşme 6 saat sürdü

02 Ağustos 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»YAŞ öncesi Cumhurbaşkanı ile Başbakanın görüşmesi sona erdi ! Görüşme 6 saat sürdü
YAŞ öncesi Cumhurbaşkanı ile Başbakanın görüşmesi sona erdi ! Görüşme 6 saat sürdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Tarabya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkünde bir araya geldi. Görüşme 6 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile Tarabya’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Köşkünde görüştü. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) öncesi basına kapalı gerçekleştirilen ve 15:30’da başlayan görüşmenin 6 saat sürdüğü bildirildi.Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan Binali Yıldırım’ı kabul ettiği toplantı sona erdi.

Toplantının 6 saat sürdüğü ifade edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’da bir araya geldi. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısından önce gerçekleşen görüşme yaklaşık 6 saat sürdü. Yarın gerçekleştirilecek YAŞ toplantısı öncesi Tarabya’da gerçekleşen Erdoğan-Yıldırım görüşmesi sona erdi. 15.30 sularında köşke gelen Başbakan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaklaşık 6 saatlik bir görüşme yaptı. Kritik Erdoğan-Yıldırım görüşmesi ikilinin programında bulunmuyordu.

 TSK’nın komuta kademesini belirleyecek olan Yüksek Askeri Şura için takvim netleşirken, YAŞ Çarşamba günü Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanacak. Toplantıda askeri personelin terfi ve emeklilikleri kararlaştırılacak. Çankaya Köşkü’nde yapılacak YAŞ toplantısında terfi ve atamaları ilk kez 4 komutan ve 10 sivil değerlendirecek. Toplantıda ayrıca askeri stratejik konsept ve TSK’nın harbe hazırlık durumunun yanı sıra yine ‘FETÖ’ ile mücadele de ele alınacak.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika