Dolar : Alış : 32.4747 / Satış : 32.5332
Euro : Alış : 34.8231 / Satış : 34.8859
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Yeniden “melek” olmaya hazırlanan Gigi Hadid kamera arkasında görüntülendi

26 Ekim 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Yeniden “melek” olmaya hazırlanan Gigi Hadid kamera arkasında görüntülendi
Yeniden “melek” olmaya hazırlanan Gigi Hadid kamera arkasında görüntülendi
  •   

Son dönemin yıldızı parlayan modellerinden biri olan Gigi Hadid, yüzü olduğu bir markanın çekimleri için Brezilya’ya gitti. Yeniden “melek” olmaya hazırlanan Gigi Hadid kamera arkasında görüntülendi.

Kısa bir süre önce şarkıcı sevgilisi Zayn Malik ile arasındaki buzları eriten Hadid, pembe ceketi ve içine giydiği bikiniyle objektiflere poz verdi. Hadid’in poz verdiği sırada rüzgarla mücadelesi ise yürek hoplattı! Gigi’nin mutlu halleri gözlerden kaçmadı.

 

Tüm gözler ondaydı Önümüzdeki ay yeniden “melek” olarak podyuma çıkacak olan Gigi Hadid, Brezilya’da görev aldığı çekimde görüntülendi. Pembeler içinde olan Hadid, sıcak Rio de Janeiro güneşinin altında uzun uzun poz verdi.

Gigi Hadid’in görev aldığı kampanya çekiminin kamera arkasından objektiflere bu kareler yansıdı. Sahilde gerçekleşen çekimlerde pembe blazer ceketi ve Cynthia Rowley marka 2500 değerinde bir wetsuit yani dalgıç elbisesi giyen Hadid’i rüzgar bir türlü rahat bırakmadı.

Zaman zaman rüzgarın azizliğine uğrayan Hadid adeta tarzıyla yürek hoplattı. Modelliğe ilk başladığı dönemde fazla kilolu olmakla eleştirilen dünyaca ünlü model Gidi Hadid, katıldığı programda itiraflarda bulunarak, “Ben de dolgun kalçalarım olsun isterdim” sözleriyle geçen hafta olay olmuştu.

  •  

Gigi Hadid, “Kilo almak için bir yandan hamburger yiyorum, bir yandan da suat yapıyorum” itirafında bulunmuştu. Kilolarından çok memnun olduğunu dile getiren Gigi Hadid egsersiz yapmayı ihmal etmiyorum diye açıklamada bulundu.                                                                                               Hab: Cem Bayram SEÇEN

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika