Dolar : Alış : 32.1946 / Satış : 32.2526
Euro : Alış : 34.7388 / Satış : 34.8014
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3261 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Zorba’ olarak isimlendirilen Akdeniz fırtınası şimdiden harekete geçti

28 Eylül 2018 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Haberler»Zorba’ olarak isimlendirilen Akdeniz fırtınası şimdiden harekete geçti
Zorba’ olarak isimlendirilen Akdeniz fırtınası şimdiden harekete geçti

Türkiye Ege kıyılarını vurması beklenen ‘kasırga’ya odaklanmışken, meteorolojiden art arda açıklamalar geliyor. Son olarak İngiliz yayıncı kuruluş BBC haber bülteninin hava durumu bölümünde Türkiye’yi vurması beklenen hava olayına yer ayırdı. Uzmanlar, BBC’nin bu haberini durumun ciddiyetini gözler önüne sermesi açısından önemli olduğunu söylüyor. Türkiye’de hafta sonu etkili olacağı bildirilen tropik fırtına dünyada da manşet oldu. BBC dün yayınlanan hava durumunda tropik fırtınaya detaylı yer verdi.

FIRTINA AKDENİZ’İN MERKEZİNDE TOPLANMAYA BAŞLADI Rüzgarın hızının yaklaşık 40 km’ye çıkabileceği ve yağmurun sele dönüşebileceği de uyarılar arasında. BBC detaylı yer verdiği ve ‘Zorba’ olarak isimlendirdiği Akdeniz fırtınasının şimdiden harekete geçtiğini, Akdeniz’in merkezinde yağmur bulutları ve şimşeklerin toplanmaya başladığını belirtti.

ZORBA YUNANİSTAN’DA OKULLARI TATİL ETTİ  Daha çok Türkiye’nin batısında Aydın ve Muğla gibi şehirlerde etkili olacak fırtına tehlikeli yüzünü Yunanistan’da şimdiden göstermeye başladı. Komşuda şiddetli rüzgar ağaçları yerlerinden söktü. Sağanak yağış nedeniyle okullar tatil edilirken pek çok semtte elektrik kesintileri yaşanıyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika