Dolar : Alış : 32.3199 / Satış : 32.3781
Euro : Alış : 34.6073 / Satış : 34.6697
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Kusursuz cildi yüz hatları ve fiziği ile Barbie bebeğe benzetiliyor

09 Temmuz 2017 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Magazin»Kusursuz cildi yüz hatları ve fiziği ile Barbie bebeğe benzetiliyor
Kusursuz cildi yüz hatları ve fiziği ile Barbie bebeğe benzetiliyor

Güney Sudanlı model Duckie Thot, siyah ten rengi ve kusursuz yüz hatlarıyla kendine hayran bırakıyor. Barbie bebekleri andıran görüntüsüyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran manken, görüntüsüyle herkesi büyülemeye devam ediyor. kusursuz cildi, yüz hatları ve fiziği ile Barbie bebeğe benzetiliyor.

Tüm vaktini ve parasını Barbie bebeğe benzemek için harcayan, art arda ameliyat masasına yatan insanları hemen hemen her gün duyuyoruz. Ancak model Duckie Thot’un gündeme gelme nedeni ise tam tersi. Thot, ona benzeyebilmek için herhangi bir şey yapmıyor. Duckie, Barbie bebeğe benzemek için hiçbir girişimde bulunmamış.

Ten rengi, kusursuz cildi, uzun bacaklarıyla dikkat çeken Duckie, Twitter ve Instagram’da beğeni yağmuruna tutuluyor. Kullanıcılar, ”seni gerçekten Barbie sandım, gerçek Barbie siz olmalısınız” gibi yorumlarda bulunuyor.

Duckie Thot’un sosyal medyada binlerce seveni var.

Barbie bebek gibi görünebilmek için hemen her şeyi yapan -ancak yine de barbie bebeğe benzemeyen çok sayıda insan var. İşte gerçek bir Barbie bebek..

Bunun en bilinen örneklerinden birisi ise Kerry Miles adındaki bir İngiliz. Miles, Barbie’ye benzeyebilmek için bugüne kadar 100 bin Euro harcamış. Güney Sudanlı model Duckie Thot, siyah ten rengi ve kusursuz yüz hatlarıyla kendine hayran bırakıyor. Barbie bebekleri andıran görüntüsüyle sosyal medyada büyük yankı uyandıran manken, görüntüsüyle herkesi büyülemeye devam ediyor.

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika