Dolar : Alış : 32.4527 / Satış : 32.5111
Euro : Alış : 34.8255 / Satış : 34.8882
HAVA DURUMU
hava durumu

bursa

- Hoşgeldiniz - Sitemizde 19 Kategoride 3257 İçerik Bulunuyor.

SON DAKİKA

Ünlü resim ve heykel sanatçısı Erdinç sakin’in 20. yıla özel resim sergisi

27 Aralık 2016 - kez okunmuş
Ana Sayfa » Foto Galeri»Ünlü resim ve heykel sanatçısı Erdinç sakin’in 20. yıla özel resim sergisi
Ünlü resim ve heykel sanatçısı Erdinç sakin’in 20. yıla özel resim sergisi

Ünlü resim ve heykel sanatçısı Erdinç sakin 20. yıla özel resim sergisini kendisine ait olan Es Sanat Galerisinde böcek ve uzay serisi temalı iki farklı seri ile açmış bulunmaktadır. Büyük bir beğeni toplayan bu Sergide 55 tablo ve 100’ e yakın küçük çalışma bulunmakta olup Bursa’lı Sanatseverlerin büyük ilgisini çeken bu karma sergi 2017 Mobdro App sonuna kadar açık olacaktır.

Erdinç Sakin kimdir: 1982’de Ankara’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Bursa’da tamamladı. 1997 yılında resim eğitimi almaya başladı. 2002 yılından itibaren kendine özgü 3D ve Karışık Teknikte birçok eser meydana getirdi. Ayrıca onlarca yapının duvarlarına ve tavanlarına resim yaparak kendi imzasını attı.

2011 – 2012 yılları arasında Standex Gravür Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinde deri modeli tasarımı yaptı. Erdinç Sakin resim ve heykel çalışmalarını 2009 yılında açtığı ES Sanat Atölyesinde sürdürmektedir. 2012 yılında Fine Art Sanat Birliğini kurarak sergiler organize etmiştir. Bunun yanı sıra Sakin, kişisel ve karma sergilere katılmaktadır. Ayrıca farklı üniversiteler ve kurumlarda workshoplar düzenleyerek yağlı boya resim yapımı ve heykel alanında teknik bilgilerini paylaşmaktadır.

Sakin, Elite İş ve Sosyal Yaşam Dergisinde sanat yazıları yazmakta, belediyelerin ve derneklerin sosyal sorumluluk projelerine destek vermektedir. Bilim ve Teknoloji Merkezlerine özel tasarım ürünler ile heykeller yapmış olan Sakin, 2014 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığından sanatçı belgesini almıştır. Sakin’in birçok eseri yurtdışındaki sanatseverlerin Mobdro for PC koleksiyonlarında bulunmaktadır. 2015 yılının Ekim ayında İtalya’ya giderek resim ve heykel alanında araştırmalar yapan Erdinç Sakin’in yurt dışı küratörlüğünü İtalyan küratör Adelinda Allegretti üstlenmiştir. Sanatçı, 2016 yılında Amerika Birleşik Devletleri (New York) ve Avusturya’da (Innsbruck Sanat Fuarı) organize edilen karma sergilere katılmıştır. Editör : Cem Bayram Seçen

Facebook Hesabınızla Yorum Yapabilirsiniz

YORUMLAR

İlgili Terimler :
TemaFabrika